Alinco analóg és DMR rádiók

Sziasztok!

Ismét van magyarországi forgalmazója az Alinco készülékeknek.

Ezen a linken olvashattok egy leírást a tapasztalatokról HA3HJ-től.

http://ha3hj.hu/djmd5.htm

Ha az rádiók és egyéb készülékek árára lennél kiváncsi, akkor nézd meg ezt a linket:

http://www.gpscom.hu/box/alinco

Hamarosan felkerül az oldalra egy CPS is a DMR rádióhoz.

73! 3KZ

19 komment: “Alinco analóg és DMR rádiók

 1. Na akkor viszlát!Ez előfizetési rendszer tehát profi rádiós csapat a 6-os csatorna!Itt csak azok a felhasználók vannak bent akik kérték a csatorna tulajdonost és az jóvá hagyta! Vannak természetesen másik csatornák de oda is csak engedéllyel lehet bekerülni!A fent említett 6-os csatorna ma a rádiózás Teslàja!!!Profi rádiózás profiknak!Nincs bit-hiba ,leszakadás,eeeee + ilyenek! Természetesen korunk infrastruktúra használatával!Nem kellenek engedélyek, vizsgák kalauzok és éssszlények mégis tökéletesen működik!(az egész világon)Azt azért hozzá teszem,hogy van viszonyítási alap részemről! Természetesen nem tudatlanul nyilatkozom és írok véleményeket! Bármikor tudom ismertetni az amatőr rádiózás bármelyik fajtáját illetve a network rádiózást!Azt azért hozzá teszem,hogy a 4G LTE most azért toplisták élére került!

 2. Figyu Pubikám! Idézek a hozzászólásodból:
  – Itt csak azok a felhasználók vannak bent akik kérték a csatorna tulajdonost és az jóvá hagyta!
  – kalauzok
  Te magad vagy ott a kalauz! Aki nem tetszik leszállítod. Ha ugyanezt tennék teveled a dmr-en, fel lennél háborodva!
  Ennyi ésszel ha még egy picit tanulsz mellé esküszöm elmehetsz biztonsági őrnek is!

 3. Kedves SzaraPTT! Az a baj ,hogy a Pannon 6-os csatornába csak a profik kerülnek és maradnak!Van ,hogy a szar beszivárgott de kitakarítani közösen szoktunk! Amúgy zárt és magántulajdon a csatorna!Ergo nem DMR! Tehát működik és profi rendszer!

 4. Kicsit unalmas már ez a network rádió erőltetése. Akit érdekel, úgyis megtalál benneteket. A rádióamatőr témák csere bere facebookon is is mindig előkerül ez a téma. Semmi köze a rádióamatőrködéshez.
  Köszönjük kedves Zoli a rádióamatőrök nevében a közleményedet,és hogy szíveden viseled a Dmr-t.

 5. Nem erőltetett ez a dolog egyszerűen kinyir mindent!A mobiltelefon is nyert! Miért kell mese világban élni!Azt köszönöd,hogy ki van írva a boltban vehető rádió amin profit is van? Én szívességet , ajándékot stb. Szoktam megköszönni! Semmi baj nincs azzal ,hogy fejlődik az emberiség!De emlékszem amikor DMR rádióztam akkor ugyan arra is azt mondtàk az amatőrök amit te! Semmi köze a rádióamatőrködéshez!Na mindenkinek 73 DX!

 6. Kedves 6CX Tibi! PTT, vagy ahogy neked tetszik.
  Azért lehet, a fentebbi írásaidat nem gondoltad teljesen végig. Most komolyan azt reklámozod itt, hogy ti egy zárt felhasználói csoportban beszélgettek? Már bocsánat te most tényleg egy zárt felhasználói csoportodba toborzol embereket?
  Most szerinted mégis minek kellene következnie? Hogy az emberek könyörögve álljanak sorban, hogy ugyan Tibikém légyszi légyszi vegyél már fel a 6-os csatornádba??? Te most ezt komolyan gondolod?

 7. Tibike drága bogaram! Téged már megint becsicskítottak a kinaiak!
  Eladtak egy újabb mobiltelefont avval hogy berakták egy rádiónak kinéző házba!
  Androidra van vagy 30 féle PTT alkalmazás. Az egyik a Zello.
  Veled meg megvetettek egy újabb telefont, amihez kell előfizetés, adatcsomag, töltögeted az aksiját. Közben ott van a zsebedben a másik! Szegény Tibi! Már megint lehúzták! Csak azért hogy ő lehessen a kalauz! Elit? Luzer!

 8. Na akkor pusztuljon a férgese! Senkit nem oktatok minősíteni se szeretnék! Most hátra dőlő pozícióba helyeztem magam! Remélem 1 év elég lesz hogy nagyon sokat változzon a néző pont!A toborzás a 6-os csatornára nem kell !

Vélemény, hozzászólás?