Brandmeister hálózat szoftver fejlesztő csapat támogatása

Sziasztok!

A Brandmeister szoftvert fejlesztő csapat számítana a magyar rádióamatőrök támogatására is, annak érdekében, hogy a munkájukat a karbantartások, szoftver frissítések és további funkciók fejlesztésében tovább tudják folytatni.

Nem kell nagy dolgokra vagy összegekre gondolni, ha úgy gondolod, hogy szivesen használod a rendszert és lehetőséged van  támogatni őket egy, vagy egy pár kávé árával, akkor már segítettél nekik.

A támogatásodat a paypal segítségével tudod eljuttatni hozzájuk az alábbi linken:

https://wiki.brandmeister.network/index.php/Donations

Itt kattints a Donate gombra:

 

 

 

 

A következő oldalon választanod kell:

 

Írd be a támogatásod összegét EUR-ban.

Nem javasolt a „Make this a monthly donation” elötti négyzetet bepipálni, mert az azt eredményezi, hogy minden hónapban elküldöd nekik a megjelölt összegű támogatást. Kivéve, ha tényleg ez a szándékod.

 

A „donate with Paypal” gombbal a támogatásodat a Paypal egyenleged terhére (ha van ilyened) juttathatod el.

vagy a „donate with a Debit or Credit Card”vagy a bankkártya adataid megadásával, internetes fizetéssel szeretnéd megoldani. De ez végig fog csináltatni veled egy Paypal regisztrációt. Ha nem beszélsz angolul, inkább ebbe ne kezdjél bele. Ezen esetben kérlek küldj egy levelet az info@ham-dmr.hu email címre és felvesszük veled a kapcsolatot, hogyan tudod eljuttatni a támogatásodat.

73!

HA3KZ

21 komment: “Brandmeister hálózat szoftver fejlesztő csapat támogatása

  • Kedves Tipor!
   Kérlek ne keverd össze a BrandMeister fejlesztőket az tisztelt magyar rádióamatőrőkkel, akik beszólnak Neked azután, hogy segítesz nekik, esetlegesen a Te nevedben, a Te azonosítóiddal szólnak be, s járatnak le.
   Itt sajnos nem az a divat, hogy ha a másik segít, akkor azt megköszönjék, mert jószándékkal teszed, hanem még jól le is csesznek (sokszor a hátad mögött, szemből nem merik), mert mit képzelsz Te Magadról! (Tisztelet a kivételnek!)
   De sajnos ezt nem lehet kiírtani, akárcsak a “vételezést” sem.
   De Tipor, remény az van, s van néhány rádióamatőr, aki megunták a negatív jelenségeket!

 1. Tibi! Ez az egész dolog most nem a magyar rendszeren tapasztalható ellentétekről szól, erre jól rátapintott HA5GAB Gábor. Ha nincsenek olyan emberek akik csapatban tudnak játszani, akkor ez a magyar rendszer sem épült volna fel. Itt is a közösség egyes tagjai anyagilag vagy egyéb más módon tudásukat, szabadidejüket, technikai eszközüket stb. adták bele, hogy ez a hálózat így létrejött. Ui. Én is küldtem nekik Paypal-on keresztül egy bizonyos összeget nem sajnáltam tőlük.

   • Figyuka!Kinek adsz,ki a rendszer tulajdonosa?Az amatőrök szàmàra ingyenes minden.Ha valaki ad és ha valaki nem az itt nem baj!Ha én adok mert màr adtam ja és ….Szeretném ha lenne róla kimutatàs,hogy mikor mi mennyi és a tulajdonos ki!!!Ez kötelező vagy nem???

    • Minél többen adnak a közösbe, annál jobb lesz a rendszer. Sok kicsi, sokra megy.Bőven van még mit fejleszteni rajta. Van még lefedetlen terület az országban. Külföldön is így megy. Egy csoport vagy a klub tagjai összedobják az átjátszóra a pénzt, nem arra várnak, hogy más majd megcsinálja helyettük. A közös célért hajlandóak áldozni is.

     • Figyuka!Alap nàlam,hogy oda írod ki a faszom vagy de neked ez nem megy és okos is vagy!Közös a múlt rendszerben volt ma màr minden tulajdonban van, ezért kell fizetni mindenért.Ja és a közös az kié?Közös cél az mi?

Vélemény, hozzászólás?